מה בין מכירות ואפייה – על תהליך המכירה לארגונים קורונה או לא קורונה

מה מחכה לכם בסרטון?

אוכל. לא סתם אוכל. מאפים. ולמה? כדי להזכיר לכם, גם המנוסים והמנוסות ביותר במכירה לארגונים עד כמה חשוב תהליך המכירה, עד כמה הוא מורכב ורגיש. ועד כמה כמו באפייה כך במכירות, רואים ומריחים הצלחה וכישלון. 

לשם מה לצפות בהדרכה כשאתם מנוסים מאוד במכירה?

  • כדי לבדוק את עצמכם איך אתם מטפחים קשרים דווקא בתוך החברה שלכם עם גורמי מפתח כדי להגיע דרכם ללקוחות פוטנציאלים.
  • כדי לבדוק את עצמכם עד כמה אתם יודעים לבוא לרכש בגישה אחרת, שונה ומפתיעה.
  • כדי לבדוק את עצמכם לגבי השיטות שיש לכם לשמר לקוחות קיימים ולמה מה שעושים בכל חנות בגדים או טיסה (לפני הקורונה 🙂 כדאי לאמץ גם בעסקות ענק "תודה שקניתם אצלנו"

למכור לארגונים זה תהליך ארוך ואת זה כולכם יודעים. אבל מה הופך את המכירה לאפשרית?

מוזמנים להרצאה שסוקרת במבט מלמעלה את תהליך המכירה לארגונים שמניסיון יכולה להוסיף תובנות גם למנוסים והמנוסות ביותר מביניכם.

אז על איזו דרגת חום תעדיפו לכוון את תנור המכירה שלכם?

כל זאת ועוד מחכה לכם בפנים.

ועכשיו, לסרטון.

לצפייה נוספת: איך למכור נכון